• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 08 77 44 88 50
    • ELITE CLUB вратарски ръкавици с премахващи протектори

     Elite Sport
     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО


     Материали, използвани при производството на вратарски ръкавици ELITE SPORT се отличават с висока здравина и устойчивост на износване. ELITE SPORT прилага по вратарских ръкавици собствената си пяна (порест материал-латекс), разработен специално за да се гарантира най-добро захващане и висока износоустойчивост при това на по-справедлива цена.


     Материали на вратарски ръкавици са толкова здрави, че тяхното износване е минимална. Двойна обвивка на палеца, приложимо за повечето от нашите модели ръкавици, изпълнени без никакъв шев, който може да окаже отрицателно влияние на сцепление с топката.

     Пръстите на вратарски ръкавици ELITE SPORT много са устойчиви, са гъвкави и мобилни и съвсем да не пречат на движенията на вратаря.

     Задна страна на ръкавици ELITE SPORT събира повече от 7 части, за да гарантира висока степен на гъвкавост, докато в повечето модели на вратарски ръкавици в момента задна страна не е на повече от 3 части.

     Освен това, ELITE SPORT провежда множество консултации с учени и спортни лекари и физиотерапевтами, за да осигури по-добра защита и подкрепа за ставите и костите на ръцете.

     В резултат на това са създадени невероятни ръкавици — здрави, удобни, с отлично сцепление, и много по-достъпни, отколкото много други марки от подобен качество на пазара.

     Вратарски ръкавци ELITE CLUB с премахващи протектори


     Длани: 4 мм ELITE SM латекс + 4 мм подложка от разпенено материал
     Профил: Roll cut
     Горна повърхност: 4 мм PS латекс + 5 мм подложка от разпенено материал и Hi Tech материя за вентилация на въздуха Management на AVM™
     Закопчаване: 10 см широк еластичен маншет с оборот на 360 градуса
     Защита на пръстите: 5 подвижни протекторите които могат да се свалят

     Длан Roll Finger cut
     Защита на пръсти (свалящи) C протектори
     Цвят на латекс Бял
     Размер
     Брандиране на лява ръкавица
     Брандиране на дясна ръкавица
    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментари продукта
   • Newsletter