• ELITE CLUB вратарски ръкавици с премахващи протектори

   Elite Sport
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   99.99 лв.
   79.99 лв.

   НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО


   Материали, използвани при производството на вратарски ръкавици ELITE SPORT се отличават с висока здравина и устойчивост на износване. ELITE SPORT прилага по вратарских ръкавици собствената си пяна (порест материал-латекс), разработен специално за да се гарантира най-добро захващане и висока износоустойчивост при това на по-справедлива цена.


   Материали на вратарски ръкавици са толкова здрави, че тяхното износване е минимална. Двойна обвивка на палеца, приложимо за повечето от нашите модели ръкавици, изпълнени без никакъв шев, който може да окаже отрицателно влияние на сцепление с топката.

   Пръстите на вратарски ръкавици ELITE SPORT много са устойчиви, са гъвкави и мобилни и съвсем да не пречат на движенията на вратаря.

   Задна страна на ръкавици ELITE SPORT събира повече от 7 части, за да гарантира висока степен на гъвкавост, докато в повечето модели на вратарски ръкавици в момента задна страна не е на повече от 3 части.

   Освен това, ELITE SPORT провежда множество консултации с учени и спортни лекари и физиотерапевтами, за да осигури по-добра защита и подкрепа за ставите и костите на ръцете.

   В резултат на това са създадени невероятни ръкавици — здрави, удобни, с отлично сцепление, и много по-достъпни, отколкото много други марки от подобен качество на пазара.

   Длан Roll Finger cut
   Защита на пръсти (свалящи) C протектори
   Цвят на латекс Бял
   Размер
   Брандиране на лява ръкавица
   Брандиране на дясна ръкавица
   -20%

   Подробно описание

   Вратарски ръкавци ELITE CLUB с премахващи протектори


   Длани: 4 мм ELITE SM латекс + 4 мм подложка от разпенено материал
   Профил: Roll cut
   Горна повърхност: 4 мм PS латекс + 5 мм подложка от разпенено материал и Hi Tech материя за вентилация на въздуха Management на AVM™
   Закопчаване: 10 см широк еластичен маншет с оборот на 360 градуса
   Защита на пръстите: 5 подвижни протекторите които могат да се свалят

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2014 Изи солюшънс ООД

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.