• Информация за продукта и инструкции за поддръжкана вратарски ръкавици Елит Спорт

   Поздравления за покупката на новия ви чифт футболни вратарски ръкавици Елит Спорт ! 

   Визията на Елит Спорт е да представя издръжлива, качествена професионална спортна екипировка на цени достъпни за играчи от всички възрасти по света, да гарантира, че умение и качество – а не цена -  ще определи резултата от мача.

    

   Изработка и защита:

   Елит Спорт старателно е проектирал и произвел своите футболни спортни вратарски ръкавици за максимален захват и издръжливост, помагайки на вратарите да хващат, удрят и хвърлят футболните топки докато пазят от гол.

   Правилната употреба на нашите продукти може да намали случаите и степента на наранявания, но не може да предотврати появата им. Следвайки инструкциите по-долу, вратарите могат да се насладят едновременно на контрола на движението и защитата, вложени във всяка ръкавица.

    

   Точен размер и подходящ модел:

   Ръкавиците Елит Спорт са налични в повече от 30 дизайна, които варират слабо по отношение на захват, еластичност, поддръжка на пръста, подложка от пяна, шок зони, управление на въздушната вентилация (проветривост), изрезка за дланта и обвивка и графичен дизайн. Всеки играч на възраст от 5 години ще намери удобен размер и подходящ модел от колекцията на Елит Спорт.

   За да намерите ръкавици с точния размер и пасващи на вашата ръка, идентифицирайте размера на ръката си и намерете ръкавици със съвпадащ размер на опаковката им. Клиентите за първи път може да искат да опитат различни стилове, преди да изберат един. Затегнете лентата около китката и се уверете, че ръкавиците позволяват контрол над ръката и пръстите без да се изплъзват. Трябва да има леко усещане за еластичност между пръстите и никакво стягане или скованост, което да попречи на контрол на движението.

    

   Поддръжка на продукта:

   • Навлажнете ръкавиците преди всяка употреба
   • Веднага след употреба изплакнете в чиста, топла вода без сапун (максимална температура: 86оF / 30oC)
   • Изсушете на стайна температура
   • Съхранявайте в хладно, сухо, добре проветрено място, за предпочитане не в сак за екипировка
   • НЕ сушете в сушилня, на слънце и не поставяйте върху радиатор
   • НЕ съхранявайте или излагайте ръкавиците на УВ радиация от слънцето, флуоресцентни светлини и др. , тъй като светлината може да повреди сцеплението и издръжливостта на латекса.

    

   Предупреждение:

   Вратарските ръкавици Елит Спорт са проектирани специално за употреба при игра на футбол. Този продукт не трябва да се използва при спортове различни от футбол. 

   Преди всяка употреба проверете ръкавиците за повреда или износване. Не използвайте ръкавиците в случай, че е открита повреда или износване, тъй като това може да доведе до наранявания. 

   Вратарите са уязвими на нараняване, дори когато защитните им ръкавици се използват правилно. Елит Спорт предприема допълнителни мерки в дизайна, за да предпази пръстите, ръцете и китките на вратарите. Елит Спорт не носи отговорност за наранявания.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2014 Изи солюшънс ООД

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.