• Методи на плащане

   "Наложен платеж"

   Плащането се осъществява при получаване на поръчката от куриер.
   Всички цени в сайта са обявени в български лева за един брой артикул.
   Всички цени, обявени в сайта, са крайни – с включени данъци. В цената на стоката не е включена цената за доставка.
   Цената за един брой артикул е стойността, която се заплаща за него. Цената на доставката е стойността, която се заплаща отделно като транспортни разходи за доставка на цялата пратка и не зависи от броя на артикули, включени в поръчката.

   "Банков път"

   «SUPERLIGA» ООД (СУПЕРЛИГА)
   Банк: Райфайзенбанк (България) ЕАД
   IBAN: BG60RZBB91551004383358
   BIC: RZBBBGSF, www.rbb.bg

   "Плащане през PayPal.com"

   С този метод можете най-бързо да платите с кредитна карта (Visa, MasterCard, Diners, AmEx) издадена от Българска или чужда банка. При избор на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени на страницата на Paypal.com където трябва да въведете email адрес и парола или ако нямате да се регистрирате. Можете да платите и директно като въведете данните на Вашата кредитна карта. Системата обслужва всички видове кредитни карти и може да приема и плащания през банкови сметки (не се подържа за Български банкови сметки). Paypal е една от най-сигурните системи за плащане в света. След извършване на плащането ще бъдете прехвърлен отново в cherry-fashion.com за регистрация на поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на потвърждение от PayPal. При получаване на стоката не се дължи нищо на куриера.

   "Плащане с банкова карта през ВПОС"

   (услугата предстои да бъде активирана).

   Данни, които клиента трябва да попълни за плащане с карта:

   • Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя)
   • Данни за автентикация 

   Условия за плащане с карта

   За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

   -Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка

   -Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)

   -В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.”

    

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2014 Изи солюшънс ООД

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.