• ELITE SPORT млад и динамично развиващ се марка в сферата на екипировката на футболни вратарите. Вратарски ръкавици ELITE SPORT са много известни в Европа, Северна и Южна Америка. В последните години все повече футболни вратарите се доверяват на качеството на нашите ръкавици. В момента с вратарски ръкавици ELITE SPORT играят повече от 50 вратарите висши футболни дивизии, както Испания, Холандия, Белгия, Израел, България, Украйна, САЩ, Канада, Колумбия, Перу, Чили, Еквадор, Боливия, Коста Рика, Ел Салвадор и Гватемала. В момента ELITE SPORT активно развива се в страните от Източна Европа и в Русия.

   Най-виско качество

   Материали, използвани при производството на вратарски ръкавици ELITE SPORT се отличават с висока здравина и устойчивост на износване. ELITE SPORT прилага на вратарски ръкавици собствената си пяна (порест материал-латекс), разработен специално за да се гарантира най-добро захващане и висока износоустойчивост при това на достъпна цена.

   Материали на вратарски ръкавици са толкова здрави, че тяхното износване е минимална. Двойна обвивка на палеца, приложимо за повечето от нашите модели ръкавици, изпълнени без никакъв шев, който може да окаже отрицателно влияние на сцепление с топката.

   Пръстите на вратарски ръкавици ELITE SPORT много са устойчиви, са гъвкави и мобилни и съвсем да не пречат на движенията на вратаря.

   Задна страна на ръкавици ELITE SPORT събира повече от 7 части, за да гарантира висока степен на гъвкавост, докато в повечето модели на вратарски ръкавици в момента задна страна не е на повече от 3 части.

   Освен това, ELITE SPORT провежда множество консултации с учени и спортни лекари и физиотерапевтами, за да осигури по-добра защита и подкрепа за ставите и костите на ръцете.

   В резултат на това са създадени невероятни ръкавици — здрави, удобни, с отлично сцепление, и много по-достъпни, отколкото много други марки на пазара.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2014 Изи солюшънс ООД

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.