• Вратарски ръкавици Елит спорт CALACA

   Дизайн кости
   Elite Sport
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   Изчерпан
   85 лв.

   Описание

   Elite Sport goalkeeper gloves Calaca.

   Palm Cut: NRoll cut with wrapped thumb.

   Backhand: 4 mm durable PS latex + 4 mm reinforced backing foam on the Shock Zone + Air Ventilation Management AVM  fabric.

   Finger Support: 5 removable finger spines for extra finger support.

   Wrist Closure: 10 cm wide elastic wristband and a 6-line stretch strap at the wrist.

   Правилното прилягане е изключително важно, правилно избраната ръкавица означава повече комфорт, повече увереност и най-естествен контакт с топката. Ръкавицата, която е твърде стегната, може да създаде по-голямо натоварване на материалите и да доведе до преждевременно износване или дори разделяне, твърде хлабавата ръкавица може да причини неестествено захващане на топката. С оглед на казаното, избор на ръкавици - това е лично предпочитание, някои могат да предпочетат по-голямо пространство, а други-по-уютно усещане (именно затова вие ще видите, че някои пазачи се насочват към по-плътни разрези, като "Negative", или някои по-свободни разрези, като "Flat Palm" или "Roll Finger").

   Обикновено измервате вратарските си ръкавици от върха на средния пръст и до дъното на дланта.

   size

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2014 Изи солюшънс ООД

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.