• Warrior Black, ELITE SPORT

   Детски вратарски ръкавици ELITE SPORT
   Elite Sport
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   59.99 лв.
   55 лв.
   -8%

   Описание

   ELITE COMBAT
   Длани: 4 мм ELITE SG латекс + 4 мм подложка от разпенено материал
   Профил: Flat cut
   Горна повърхност: 4 мм PS латекс + 5 мм подложка от разпенено материал и Hi Tech материя за вентилация на въздуха Management на AVM™
   Закопчаване: 10 см широк еластичен маншет с оборот на 360 градуса
   Защита на пръстите: 5 подвижни протекторите които могат да се свалят
   Вратарски ръкавици за деца и възрастни, професионалисти и аматьори.
   Основната характеристика е наличието на защита на пръстите (премахващи протектори). Тази система позволява да защитите пръстите начинаещи вратари, които още не притежават подходяща техника за хващане на топката.
   Модерен дизайн, който зарадует всеки варатаря.

    

   Правилното прилягане е изключително важно, правилно избраната ръкавица означава повече комфорт, повече увереност и най-естествен контакт с топката. Ръкавицата, която е твърде стегната, може да създаде по-голямо натоварване на материалите и да доведе до преждевременно износване или дори разделяне, твърде хлабавата ръкавица може да причини неестествено захващане на топката. С оглед на казаното, избор на ръкавици - това е лично предпочитание, някои могат да предпочетат по-голямо пространство, а други-по-уютно усещане (именно затова вие ще видите, че някои пазачи се насочват към по-плътни разрези, като "Negative", или някои по-свободни разрези, като "Flat Palm" или "Roll Finger").

   Обикновено измервате вратарските си ръкавици от върха на средния пръст и до дъното на дланта.

   size

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2014 Изи солюшънс ООД

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.