• Футболната вратарска екипировка е задължителен елемент за всички вратари. Екипировката за вратарите е различна от обичайната футболна форма за полеви играчи, тъй като вратарят има други функции на терена. В нашия онлайн магазин можете да си купите вратарска екипировка в България на добра цена. Ние работим с оригинални продукти на известни спортни марки и гарантираме качеството и автентичността на нашите стоки.

    

   Позицията на вратаря на терена често се подценява от играчите и феновете. Футболът е отборна игра, в която участват 11 играчи, включително вратарят. Вратарят играе решаваща роля за успеха и положителния изход на мача. Има израз: "вратарят е половината на отбор" и е трудно да се спори с това. Вратарят представлява последната граница на защита при подхода към вратата и от него зависи както резултатът, така и моралът и увереността на целия отбор. Ето защо вратарското оборудване играе огромна роля. Вратарската позиция се счита за най-опасна, тъй като вероятността за нараняване е по-висока от другите играчи на футболното игрище. За да се предпази играча от нараняване, се използва специална защита на вратарската екипировка.

    

    Характеристики на формата на вратарите

    

   Формата е изработена от полиестер с добавяне на различни материали. При производството се използват различни технологии за подобряване на характеристиките на екипировката. Футболната вратарска униформа е задължителен елемент от екипировката за всички вратари. Екипировката за вратарите е различна от обичайната футболна форма за полеви играчи, тъй като вратарят има други функции на терена. В нашия онлайн магазин можете да си купите вратарска униформа в Украйна на добра цена. Ние работим с оригинални продукти на известни спортни компании и гарантираме качеството и автентичността на нашите стоки.

    

   Позицията на вратаря на терена често се подценява от играчите и феновете. Футболът е отборна игра, в която участват 11 играчи, включително вратарят. Вратарят играе решаваща роля за успеха и положителния изход на мача. Има израз: "вратарят е половината отбор" и е трудно да се спори с това. Вратарят представлява последната граница на защита при подхода към вратата и от него зависи както резултатът, така и моралът и увереността на целия отбор. Ето защо вратарското оборудване играе огромна роля. Вратарската позиция се счита за най-опасна, тъй като вероятността за нараняване е по-висока от другите играчи на футболното игрище: вратарят прави скокове, играе на изходите и отива в ставите. За да се предпази играча от нараняване, се използва специална защита на вратарската униформа.

    

    Характеристики на формата на вратарите

    

   Формата е изработена от полиестер с добавяне на различни материали. При производството се използват различни технологии за подобряване на характеристиките на оборудването. Системата за защита на вратарската екипировка е вложка от пяна и други амортизиращи материали. Тези вложки се намират на ставите (раменете, лактите и коленете) и отстрани на формата. Благодарение на тази защита, паданията след скокове и сблъсък с други играчи представляват по-малка опасност за здравето на вратаря. Горната част на футболната вратарска форма има както къс, така и дълъг ръкав. Системата за защита е предвидена само за горната част с дълъг ръкав, но има и вратарски тениски със защитни вложки. Вратарските шорти също осигуряват защита. Струва си да се отбележи, че обикновено защитните облицовки от пяна се използват в полупрофесионални, Аматьорски и детски вратарски екипировки

    

   Световни марки като Nike, Adidas,  и други използват своите специални технологии при производството на футболни екипировка и по-специално за вратари. В нашият онлайн-магазин можете да намерите екипировка за вратари от известни марки в Европа и България като Elite sport, Uhlsport, Maita, Sells и Красико  на достъпна цена.

    

   Нашият магазин работи с маркови продукти. При нас можете да закупите цели комплекти или отделни елементи от формата на вратарите, сред тях: 3/ 4 (три четверти), шорти, вратарски панаталони, тениски

    

   Имате възможност да закупите всеки от елементите на формата поотделно, независимо дали това е вратарски пуловер, шорти или вратарски панталони. Трябва да се отбележи, че въпреки по-малка популярност на Холландска фирма Masita в сравнение с фирми "Найки" и "Адидас", вратарска екипировка Masita е с високо качество и богат асортимент. В нашия магазин имате възможност да си купите вратарска екипировка на отлична цена, която е подходяща както за професионални играчи, така и за Аматьори и за деца. Ако се съмнявате в размера или се нуждаете от консултация, нашите специалисти с удоволствие ще ви помогнат при избора. В нашия онлайн магазин можете да поръчате не само футболна екипировка, но и термобельо, предпазни щитове и тейпове с доставка в цяла България.

    

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2014 Изи солюшънс ООД

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.