0
Вход и Регистрация

За вратари

Superliga.bg e официален вносител на вратарски ръкавици с марката ELITE SPORT (ЕЛИТ СПОРТ) за България. Вратарските ръкавици с марката ELITE SPORT, които предлагаме, са създадени с участието на спортисти; при производството им се използват високи технологии, получили международно признание, а цените им са достъпни за потребителите.
Базирана в САЩ и Нидерландия, ELITE SPORT е водеща марка за вратарски ръкавици от 2008 г. насам. Тя  акцентира върху иновациите и дизайна, като осигурява максимална трайност на продуктите си и екстремно сцепление.
Днес ELITE SPORT е №1 в избора на стотици професионални вратари от 1-ва дивизия в над 20 държави на 5 континента. Мъжките и детски вратарски ръкавици на ELITE SPORT са предпочитани от десетки хиляди аматьори, както и от водещи треньори в целия свят.
Всички вратарски ръкавици на ЕЛИТ СПОРТ са оригинални, марката не произвежда реплики. Почти всички техни модели съдържат и протектори за пръсти, но те могат да бъдат премахнати според предпочитанието на вратаря.
Материалите, използвани при производството на вратарски ръкавици ELITE SPORT, се отличават с висока здравина и устойчивост на износване. ELITE SPORT използва пяна от порест латекс собствено производство, разработена специално, за да се гарантира най-доброто захващане и дълготрайност на вратарските ръкавици. Повечето модели вратарски ръкавици, които предлагаме, имат двойна обвивка на палеца и са изпълнени безшевно, за да се избегне отрицателно влияние върху сцеплението с топката.
Пръстите на вратарски ръкавици ELITE SPORT са много устойчиви, гъвкави и мобилни, за да не пречат на движенията на вратаря. Гъвкавостта се гарантира от над 7 части на гърба на ръкавиците. (За сравнение повечето модели вратарски ръкавици в момента имат не повече от 3 части на гърба.)
ELITE SPORT провежда множество консултации с учени, спортни лекари и физиотерапевти, за да осигури по-добра защита и подкрепа за ставите и костите на ръцете. Резултатът са тези изключителни вратарски ръкавици — здрави, удобни, с отлично сцепление и конкурентна цена.
Superliga.bg предлага безплатно персонализиране на вратарските ръкавици, които закупувате от нас.
Освен марката ЕЛИТ СПОРТ при нас ще намерите също и вратарски ръкавици от световните марки NIKE, ADIDAS, UHLSPORT,  REUSCH.

magnifier