0
Вход и Регистрация

Методи на плащане

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Плащането се осъществява при получаване на поръчката от куриер. Всички цени в сайта са обявени в български лева за един брой артикул. Всички цени, обявени в сайта, са крайни – с включени данъци. В цената на стоката не е включена цената за доставка. Цената за един брой артикул е стойността, която се заплаща за него. Цената на доставката е стойността, която се заплаща отделно като транспортни разходи за доставка на цялата пратка и не зависи от броя на артикули, включени в поръчката.

БАНКОВ ПЪТ

СУПЕРЛИГА ООД
Банк: УниКредит Булбанк АД
IBAN: BG32UNCR70001523536687
BIC: UNCRBGSF

ПЛАЩАНЕ С БАНКОВА КАРТА

Данни, които клиента трябва да попълни за плащане с карта:

Условия за плащане с карта

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

ПЛАЩАНЕ ПРЕЗ СИСТЕМА PayPal.com

С този метод можете най-бързо да платите с кредитна карта (Visa, MasterCard, Diners, AmEx) издадена от Българска или чужда банка. При избор на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени на страницата на Paypal.com където трябва да въведете email адрес и парола или ако нямате да се регистрирате. Можете да платите и директно като въведете данните на Вашата кредитна карта. Системата обслужва всички видове кредитни карти и може да приема и плащания през банкови сметки (не се подържа за Български банкови сметки). Paypal е една от най-сигурните системи за плащане в света. След извършване на плащането ще бъдете прехвърлен отново в cherry-fashion.com за регистрация на поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на потвърждение от PayPal. При получаване на стоката не се дължи нищо на куриера.

magnifier