0
Вход и Регистрация

Общи условия

Настоящите Общи условия уреждат взаимоотношенията между СУПЕРЛИГА ООД (наричан по-долу superliga.bg) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн superliga.bg (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на superliga.bg (с изключение на линка към настроящите Общи условия), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези Общи условия.

«СУПЕРЛИГА» ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:

гр.Бургас,ж-к. Зорница, к-с. Перла, бл.3, вх.1, ет.5; ЕИК по БУЛСТАТ: BG 200285156;

РЕГИСТРАЦИЯ

За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в superliga.bg стоки, е необходимо първо да се регистрирате.

При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. С отбелязване в полето Съгласен съм с Общите условия клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.

ЛИЧНИ ДАННИ

Суперлига ООД гарантира на своите Потребители/клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия. Суперлига ООД защитава личните данни на потребителя/клиента, станали му известни при попълванена електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, Суперлига ООД може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. Суперлига ООД се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица-държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато е получил изричното писмено съгласие на Клиента, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. Суперлига ООД е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

ПОРЪЧКА

Фирма СУПЕРЛИГА ООД предоставя на своите клиенти възможността да закупят избраните от тях продукти онлайн, както и да се възползват от всички промоционални и празнични намаления. За да поръчате онлайн е необходимо да създадете свой профил, това може да направите от тук. Предлагаме и директно обслужване на клиенти на тел.: 0877448850, където можете да направите Вашата поръчка. С цел по-качествено обслужване онлайн магазин SUPERLIGA препоръчва създаването на профил за пазаруване.

Поръчката чрез сайта на онлайн магазин за SUPERLIGA продължава в следните кратки стъпки:

След като направите своя избор, е необходимо да изберете подходящ за Вас номер и да натиснете бутон Купи. По този начин Вашият продукт вече е добавен в кошницата за пазаруване. По аналогичен начин можете да закупите различни по вид и брой артикули.
Продължете напред с бутон Продължете към поръчка или се върнете назад с бутон Продължи пазаруването.
В следващия екран създавате своя профил или, ако вече сте създали такъв, преминавате напред с бутон Продължи напред.

Артикули в категория персонализирани продукти (чорапи, тениски, шапки) и вратарски ръкавици с опция брандиране (надпис върху ръкавици) не подлежат на връщане или размяна.

Доставката се осъществява чрез куриерска фирма, като към момента това е единственият начин на доставка, затова продължете с бутон Продължи напред. Начинът на плащане е чрез наложен платеж на фирмата куриер, чрез бутон Продължи напред преминавате в последната стъпка на поръчката. В тази страница преглеждате поръчката си, виждате избраните от Вас продукти с брой, отделна цена и обща цена за цялата поръчка. Ако сте забравили да добавите нещо, което сте желали да поръчате или искате да редактирате количеството на някой продукт, можете да се върнете обратно в кошницата си, за да направите редакцията чрез бутон Редактирайте Вашата кошница. Ако всичко по поръчката Ви е наред, натиснете бутона Завърши поръчката. Вашата поръчка е приета, очаквайте телефонно обаждане от наш оператор, за да потвърдите поръчката.

Доставката се осъществява чрез куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС като срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни. Срокът за доставка на модели, които са в наличност, е до 1 (един) работен ден, ако поръчката е извършена до 15:00 часа. Всички пратки, независимо от вида и количеството си, се изпращат до посочения адрес на територията на България съгласно тарифите на спедиторската компания за клиента. Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката.

Клиентът има възможност да замени даден модел, в случай че той не отговаря на неговия номер. При пристигането на куриера премерете поръчаните от Вас стока. В случай, че номерът не ви съответства, попълнете приложения към пратката формуляр като отбележите номера, който желаете да Ви изпратим. В този случай разходите по връщането на продуктите е за ваша сметка. Не е необходимо да заплащате наложения платеж преди да премерите стоките. При замяна е нужно само да отбележите номерацията, която желаете да Ви изпратим от съответния модел. Разходите по замяна, която се осъществява в последващ момент (след като сте премерили и заплатили пратката), са за Ваша сметка.

При невъзможност поръчката Ви да бъде изпълнена поради изчерпана наличност или други причини, ще бъдете уведомени. Поръчки, направени в един и същи ден от един потребител, могат да бъдат изпратени като една пратка, като това трябва да се спомене допълнително в полето за свободен коментар.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка. Superliga.bg има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените superliga.bg има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. superliga.bg се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.

«СУПЕРЛИГА» ООД си запазва правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на поръчката. Цените на продуктите в онлайн магазина за обувки могат да се различават от тези в търговската мрежа.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 14 дни

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес.

magnifier