0
Вход и Регистрация

За нас

SUPERLIGA е онлайн магазин за футболна екипировка, в който можете както да намерите висококачествените продукти, от които се нуждаете, така и да получите адекватна професионална помощ и съвет при вашия избор. Собственикът на SUPERLIGA Роман Васенев е професионален вратар; който е лицензиран и за треньор на вратари – деца и възрастни. Неговият опит е придобит в практиката му на спортист, а това му позволява да даде най-добрия съвет и на клиентите на СУПЕРЛИГА.

SUPERLIGA е официален вносител на марката ELITE SPORT (ЕЛИТ СПОРТ) за България, от която внася и предлага на българските потребители голямо разнообразие от мъжки и детски вратарски ръкавици. От 2008 г. насам ЕЛИТ СПОРТ постепенно печели одобрението на професионалната вратарска общност и днес е предпочитан избор за вратарите от над 20 държави в целия свят, стотици от които играят в първа футболна лига. Сред тях са вратари от Испания, Холандия, Белгия, Израел, България, Украйна, САЩ, Канада, Колумбия, Перу, Чили, Еквадор, Боливия, Коста Рика, Ел Салвадор, Гватемала и др. Всички продукти на ELITE SPORT са оригинални, фирмата не произвежда реплики. Марката акцентира върху оригиналния дизайн и иновативните материали, благодарение на които предлага един от най-конкурентните продукти на пазара както по отношение на качеството, така и по отношение на цената.

В онлайн магазин SUPERLIGA ще намерите и продукти на световно признати марки като NIKE, ADIDAS, UHLSPORT, REUSCH.

Освен вратарски ръкавици – мъжки и детски, в SUPERLIGA ще откриете всичко необходимо за цялостната тренировка. Това включва продукти като футболни манекени, треньорски дъски за футбол, рикошети за футболни тренировки, мрежи за джитбол и др.

В SUPERLIGA има още спортни екипи, термобельо, футболни обувки, топки и други аксесоари като чанти, еластични бинтове, манометър за топки, шапки, спортни торби.

SUPERLIGA предлага и специална услуга за своите клиенти – изработване на персонализирани чорапи с индивидуален надпис. Работим с качествени чорапи българско производство и можем да ги брандираме за вашия отбор или фирма с всички цветове - както на чорапите, така и на логото/надписа. Предлагаме и безплатно брандиране на вратарските ръкавици, които закупувате от нас.

В SUPERLIGA ценим своите клиенти и им осигуряваме гъвкава ценова политика, програми с отстъпки и индивидуален подход към всеки от тях. Обръщаме специално внимание на продуктите за деца, за които доставяме най-доброто!

magnifier