0
Вход и Регистрация

Начин за избиране на размера - вратарски ръкавици.

14/07/2023
Роман Весенев
Начин за избиране на размера - вратарски ръкавици.

Основният елемент на екипировката на всеки вратар са вратарските ръкавици. Нашият сайт представлява вече добре позната и утвърдена марка Elite Sport. Моделите са представени както за възрастни, така и за деца. Повечето модели са представени със защита на пръстите, което прави избора на ръкавици още по-привлекателен. Сега нека да определим размера на ръкавиците за правилната поръчка. Вижте таблицата по-долу, за да разберете как нашите ръкавици се измерват. Моля, обърнете внимание че няма да знаете точния си размер, докато не носите първате си ръкавици.

Как да измерите размера на ръката си

Измерете ръката си от върха на средния пръст до дъното на дланта си. Препоръчваме да добавите 0.25-0.5 см към вашето измерване, за да дадете малко повече място в ръкавицата си.

Всеки вратар има различни лични предпочитания за стегнатостта или отпуснатостта, така че няма да знаете наистина идеалния си размер, докато не опитате. Трябва да се помни, че марките правят ръкавици по различен начин и един и същ размер за две компании може да седи различно в действителност. Кройката също играе роля. За да вземете предвид тези фактори, винаги можете да зададете въпрос на нашите мениджъри, те ще ви кажат какво да очаквате от различни производители и модели и ще ви помогнат.

magnifier