• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 08 77 44 88 50
    • За нас

     ELITE SPORT марка за вратарски ръкавици, който е разработен от двама бивши професионални вратарите. Години на изследвания и тестове, материали, поставени ръкавици, за да се гарантира вратарите на крайния продукт. Ръкавици, изработени от най-добрите материали, осигуряващи здравина, комфорт на ръцете си, и сцепление на топката, както никога преди. Всичко, което прави тези ръкавици са един от видовете, задължително условие за един вратар.

     MASITA и спортни облекла е основан през 1933 година семейството Маас от града Sittard.

     Първо Masita са концентрирани в търговията и обработка на кожени изделия. Тъй като sixtees Masita специализирани в teamclothing спортни облекла. В продължение На повече от 40 години Masita е един от водещите доставчици в teamsportsmarket, когато компанията фокусирани основно към страни като Холандия, Белгия. Люксембург и Германия. Masita и изнася продуктите си на високо качество на спортни облекла в обединеното кралство, Франция, Австрия, Швейцария, Ирландия, скандинавските страни, Унгария, Хърватия и редица страни в Африка.
     Masita предлага sportshirts и панталони, и presentationsuits, windbreakers, coachjackets, чанти и няколко други необходими неща за спорта.

      

      

      

   • Newsletter