• За нас

   Център за футболна екипировка SUPERLIGA!  

   SUPERLIGA предлага футболна екипировка и оборудване на световните производители: Adidas, Nike, Elite sport,  Masita, Sells, Uhlsport, Penalty. Ние обичаме футбола, точно както вие го обичате! Ние се интересуваме от всичко, свързано с тази игра! Ние играем сами и затова знаем какво е необходимо за тези хора, които обичат тази игра! Ние сме Суперлига! Футболен онлайн магазин от новото поколение!

   "SUPERLIGA – е:

   * футболен онлайн магазин, в който можете не само да закупите футболна екипировка за себе си, но и напълно да облечете своят отбор;

   * място, където ще ви помогне да разработите персонализиран дизайн за вашата екипировка;

   * огромен избор на футболно оборудване и аксесоари от водещи световни производители;

   * гъвкава ценова политика, програми с отстъпки и индивидуален подход към всеки клиент!

   Обръщаме специално внимание на продуктите за деца, всички стоки са оригинални. Ние не предлагаме реплика.

   ELITE SPORT марка за вратарски ръкавици, който е разработен от двама бивши професионални вратарите. Години на изследвания и тестове, материали, поставени ръкавици, за да се гарантира вратарите на крайния продукт. Ръкавици, изработени от най-добрите материали, осигуряващи здравина, комфорт на ръцете си, и сцепление на топката, както никога преди. Всичко, което прави тези ръкавици са един от видовете, задължително условие за един вратар.

   MASITA и спортни облекла е основан през 1933 година семейството Маас от града Sittard.

   Първо Masita са концентрирани в търговията и обработка на кожени изделия. Тъй като sixtees Masita специализирани в teamclothing спортни облекла. В продължение На повече от 40 години Masita е един от водещите доставчици в teamsportsmarket, когато компанията фокусирани основно към страни като Холандия, Белгия. Люксембург и Германия. Masita и изнася продуктите си на високо качество на спортни облекла в обединеното кралство, Франция, Австрия, Швейцария, Ирландия, скандинавските страни, Унгария, Хърватия и редица страни в Африка.

   Masita предлага sportshirts и панталони, и presentationsuits, windbreakers, coachjackets, чанти и няколко други необходими неща за спорта.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2014 Изи солюшънс ООД

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.